logo Contact images
Marketing

Google Ads

Google Ads maakt je “top of mind”

  • Behaal ambitieuze groeidoelstellingen
  • Vergroot markaandeel
  • Duurzaam concurrentievoordeel

Google Ads zorgt direct voor meer traffic. Je kunt eigenlijk niet zonder. Het is oogsten in plaats van zaaien, zoals bij SEO. Na het opstarten van de campagne krijg je snel meer verkeer op je website en kun je je meten met de concurrentie.

Zeker op het moment dat potentiële klanten een definitieve keuze gaan maken wil je zichtbaar zijn in Google Ads. Op de zoektermen die mensen dan gebruiken zijn bovenaan bijna altijd vier ads zichtbaar en daar wil je bij zijn. Zo niet, dan loop je het risico dat je concurrent er alsnog met de klant vandoor gaat. Ook remarketing is relatief eenvoudig via Google Ads en ook nog eens goedkoop. En uiteindelijke gaat het om het rendement uit je investering.

Direct meer relevant verkeer

Een Google Adscampagne kan relatief snel worden opgezet en is daardoor geschikt om op korte termijn extra verkeer te trekken.

Richt je op de juiste fase van het aankoopproces

De advertenties worden vertoond aan zoekers die actief op zoek zijn naar een product of dienst.

Bepaal de waarde van zoekwoorden

In Google Ads is gedeeltelijk zichtbaar welke waarde zoekwoorden vertegenwoordigen. Dit is belangrijke informatie om beslissingen te nemen.

De enige manier om bovenaan te staan in Google

Bij commerciele zoektermen staan bijna altijd 4 ads bovenaan in Google. Het eerste organische resultaat staat daardoor laag op de pagina.

Kies jij ook voor exponentiële groei?

Begin nú, want later is al lang begonnen.