logo Contact images

Veelgestelde vragen

Samenwerken met Tasmanic

Vul het contactformulier in, dan leggen we het uit.

Jazeker, wij werken graag voor B2B bedrijven, inclusief financials en scale-ups. Het is zelfs onze core business. Dit heeft een aantal redenen:
• De aankoopcycli voor B2B zijn langer en daardoor is het interessanter om te investeren in online marketing.
• Een nieuwe klant is jou meer waard en dus loont online marketing sneller.
• Er is vaak veel winst te behalen voor onze klanten omdat het effect van online marketing in B2B-bedrijven nogal onderschat wordt.

Meer over B2B marketing.

Kort antwoord: nee. Wij hebben geen zin in conflicterende belangen. Mochten we twijfelen dan leggen we dit voor. Daar hoeven we verder geen contract over op te stellen maar het kan wel. Een NDA maakt standaard deel uit van een samenwerkingsovereenkomst.

Nee, eerlijk gezegd vinden we dat onzin. Als je zelf een website wilt laten scannen kun je daar online genoeg tools voor vinden.

Een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en een website-audit geven je een goed inzicht in de potentie van je website en de markt. Niet gratis, maar wel veel waardevoller dan een quickscan. Wil je daar eens over praten? Maak dan een afspraak. Die is wel gratis.

Wij bieden 3 verschillende pakketten aan. Hiermee is 95% van alle wensen te  vervullen. In de praktijk tweaken we een pakket altijd wel, zodat het optimaal past bij wat jouw bedrijf nodig heeft.

Wat we niet doen is de overall marketingstrategie. Ons specialisme is online marketing. We willen wel graag weten wat de overall marketingstrategie is zodat wij de online marketing daarop kunnen afstemmen. Binnen online marketing hebben wij als expertises: zoekwoordenonderzoek en -advies, SEO, SEA, Google en Microsoft Adscampagnes.

Zeggen dat je goed bent kan iedereen. The proof of the pudding..

Wat ons onderscheidt van andere online marketingbureaus is dat al onze mensen WO-opgeleid zijn en minimaal 5 jaar ervaring hebben. Je profiteert van kritische geesten met een brede blik en honger naar kennis. Wij zijn niet snel tevreden en gaan echt de diepte in om de beste resultaten voor onze klanten te realiseren.

Vooral in het begin is er veel contact en overleg nodig. In de beginfase bepalen we de huidige stand van zaken en ontwikkelen we de online marketingstrategie. De daarop volgende uitvoering vraagt ook in het begin veel overleg. Daarna ‘rijdt de trein’ en is het een kwestie van meten en bijsturen. Dit kunnen wij grotendeels zelf regelen. Het aantal contactmomenten is naar wens in te vullen.

Het kan wel maar liever niet. In de praktijk is online marketing met name succesvol over een langere periode. Online marketing is immers een kwestie van continu meten en bijsturen. Daar zijn wij goed in. En daar heeft jouw bedrijf het meeste aan.

Wij meten wat er gebeurt op je site(s) maar daar zitten ook beperkingen aan. Uiteindelijk telt het of we de doelstellingen die we van te voren zijn overeengekomen behalen.

Prijzen en budgetten

Ja. Ons basispakket – Tasmanic Basic – kost € 2000,- exclusief btw per maand. Kijk hier voor meer info over al onze diensten en prijzen.

Kies jij ook voor exponentiële groei?